Hogyan pótoljuk a folyadékot 2023 száraz februárjában

Hogyan pótoljuk a folyadékot 2023 száraz februárjában

.
Légy üdvözölve a waterdrop®-nál…Novak Djokovič. Előzőt Hogyan pótoljuk a folyadékot 2023 száraz februárjában 2 perc Következőt Az est fénypontja


Elszántad magad, hogy egy hónapig nem iszol alkoholt, és javítasz a megszokott ivórendeden, és most azon töprengsz, hogyan csináld?

Kezdjük a vízzel! A víz központi szerepet játszik, de nem csak azért, mert a szervezetünk túlnyomórészt vízből áll. Befolyásolja a test megfelelő működését is... akár az elméről, az agyról vagy a szervekről van szó. A bőrünkre is jelentős hatással van.

Ha nem szereted a vizet önmagában, vagy időről időre szeretnéd feldobni valamivel, a waterdrop® remek lehetőséget kínál neked több termékcsalád széles választékával, hogy támogasson ebben, bármikor és bárhol.

Microdrinkek

Nem csak bármikor és bárhol, hanem bárkinek. Gyermekek, terhes és szoptató nők... mindenki fogyaszthatja. Szokatlan és ízletes keverékek, amelyek gazdagítják a rendszeres folyadékpótlást, és még az ízlelőbimbóid is megköszönik.

 

 

 

Microtea

A hideg sem fog megviselni! Kedvenc teád mindig kéznél lesz, pillanatok alatt kész, és még teafilter sem kell hozzá. Felmelegszel, és nem kell vesződnöd a zacskók kidobásával járó időpocsékolással. A teakészítés még sohasem volt ilyen könnyű.

Microenergy

Kell egy kis energialöket? A Microenergy termékcsalád lesz erre a megfelelő. Remek íze van, a természetes koffein megadja neked a kellő lendületet, ráadásul teljesen cukormentes. Túrázás közben, az edzőteremben, vagy bárhol, ahol egy kis energiahullámra van szükséged.

 

 

Microlyte

Regenerálódás és folyadékpótlás, könnyedén! Túl vagy egy kemény edzésen? Pótold az ásványi anyagokat, a vitaminokat és az elektrolitokat, hogy segíts a szervezetednek könnyebben regenerálódni.

Bármelyik italodat feldobhatod gyümölcsökkel, gyógynövényekkel vagy akár citromos vizet is ihatsz. Csakis rajtad múlik.

Kövesd a blogunkban a mocktail-recepteket, amelyeket elkészíthetsz és megkínálhatsz velük mindenkit a buliban.

Egy apró tipp: ne felejtsd el mindig magaddal vinni a fenntartható kulacsodat, hogy segítsen fenntartani a rendszeres folyadékpótlásodat.