Összetevőink

Egy kis élelmiszertudomány

 A világ legjobb összetevői egyetlen kis kockában.

Összetevőink

Egy kis élelmiszertudomány:

 A világ legjobb összetevői egyetlen kis kockában.

Gyümölcs- és növényi kivonatok

Gyümölcs- és növényi kivonatok

Waterdrop Limette

Lime

A lime természetes aromája és íze a vizet frissítő élménnyé változtatja. A Délkelet-Ázsiában őshonos zöld gyümölcs a Citrus latifolián terem és az egész világon hírnevet szerzett egyedülálló ízével, magas vitamin- és antioxidánstartalmával. Az egyedi íze és a vibrálóan élénk színe szó szerint lehengerlő.

Waterdrop Baobab

Baobab

A FOCUS kapszulákban található baobab-kivonat a baobabfa gyümölcséből származik. Az afrikai őslakosok az „élet fájának” nevezik, mert a baobab a szó szoros értelmében csodákra képes. Az afrikai emberek évszázadok óta használják az egészség és a jó közérzet forrásaként.

Waterdrop Baobab

Acerola

A FOCUS kapszulákban az acerolakivonat ízével ismerkedhet meg, amely a maják évszázadok óta fontos és nélkülözhetetlen táplálékforrása. A tűzpiros bogyót Európában gyakran acerola cseresznyének is nevezik. Közismert a savanykás ízéről, amely felfrissít.

Waterdrop Hibiskus

Hibiszkusz

A hibiszkuszvirág-kivonat a világ trópusi régióiban őshonos. A gyönyörű hibiszkuszvirág ott vált ismertté nyugtató hatásáról, és Agua de Jamaica néven az egész világot elvarázsolta. Bár 600-nál is több fajtája ismert, mégis mindig kiemelkedik jellegzetes virágkelyhével és a telt, egyedi ízével.

Waterdrop Aronia

Feketeberkenye

Add át magad a feketeberkenye természetes ízében rejlő ellazulásnak. A feketeberkenye Észak-Amerikából származik, ahol évszázadok óta szerves részét képezi az amerikai őslakosok étrendjének, főleg a hideg hónapokban. Mostanra nagyon népszerű bogyós gyümölccsé vált, jellegzetes íze, magas antioxidáns-tartalma és intenzív aromája miatt. 

Waterdrop Cranberry

Áfonya

Az áfonya frissítő, természetes savanykás íze és csábító aromája abszolút ellenállhatatlan. Az áfonyát Európában nagy területeken, valamint Kanadában és Amerikában termesztik. A népszerű gyümölcs manapság világszerte kedvelt, különösen frissítő íze és a szervezetre gyakorolt hatása miatt.

Waterdrop Hagebutte

Csipkebogyó

A DEFENCE-ben található kis narancsvörös csipkebogyó kivonata az értékes összetevők valóságos szövetsége. Nem véletlenül nevezzük a csipkebogyót a szuperélelmiszerek királyának. Sajátosságaival a csipkebogyó kivonat a DEFENCE-ben szeretetteljesen aláfesti a meglepő ízrobbanást.

Waterdrop Moringa

Moringa

A DEFENCE-ben egy kivételes moringakivonatot találsz. A moringa fa a Himalája lábánál nő, és innen indult a hírnév felé vezető útjára. Magas tápanyagkoncentrációja miatt egyes kultúrákban a moringát csodafának is nevezik.

Waterdrop Johannisbeere

Fekete ribizli

A fekete ribizli ízének a természetes aromája bőséges zamattal járul hozzá az igazi élményhez. A népszerű sötétlila bogyós gyümölcs édes-savanykás íze utánozhatatlan frissességgel turbózza fel a BOOST-ot.

Waterdrop Holunder

Fekete bodza

A jellegzetes, testes aroma és a bodzavirág gazdag íze ellenállhatatlan. A finom virágok bódító illata és a magával ragadó íze évezredek óta növelik a bodza hírnevét. Acaival és feketeribizlivel együtt a bodzavirág íze még jobban kibontakozik - az ízlelőbimbóid nagy örömére.

Waterdrop Acai

Acai

Ezeket a figyelemre méltó acai bogyókat már a dél-amerikai őslakosok is szedték az esőerdőben. A BOOST annak a trópusi gyümölcsnek az értékes kivonatát tartalmazza, amely évszázadok óta az amazóniai őslakosok hagyományos tápláléka. A sötét bogyók kicsinek tűnhetnek, de a szervezetedet rendesen felBOOSTolják.

Waterdrop Mango

Mangó

Ismerd meg legújabb, az édes nyári mangó illatát árasztó GLOW ízünket. A Mangifera sylvatica fán termő vadmangó mennyeien lédús. A gyümölcsöt először India területén jegyezték fel sok évvel ezelőtt. A mangót, amely egyébként a kesudióval rokon, minden színében és méretében kedvelt a friss, érett és lehengerlő íze miatt.

Waterdrop Kaktusfeige

Fügekaktusz

Amerikából származik, és az aztékok gyógyszerként használták. Kapszuláinkat a ficus-indica néven ismert lédús, édes fügekaktusz-kivonat gazdagítja. A fügekaktusz puha, többnyire narancssárgás, ehető gyümölcsei energia- és tápanyagforrásnak számítanak. Kedvelői el sem tudják képzelni az életüket nélküle.

Waterdrop Artischoke

Articsóka

A GLOW-ban található hatalmas bogáncs lilás virágzatának a kivonata mögött egy virágzó történet bújik meg. Az articsóka eredetileg a Földközi-tenger vidékén volt honos. De gyorsan megtalálta az utat a tengeren keresztül a világ többi részébe. Nemcsak gyógyhatása miatt, hanem mindenekelőtt finom és egyedi íze miatt, amelynek még George Washington sem
tudott ellenállni.

Waterdrop Pfirsich

Őszibarack

A YOUTH természetes őszibarack aromája pezsdítően fog rád hatni. Az őszibarack édes, lédús íze a nagyi gyümölcsösében töltött gondtalan nyári napokat idézi. A narancssárga gyümölcs népszerű egyedi íze és aromája miatt, amely szó szerint lélegzetelállító. A mi tájainkon nyáron érik, de a YOUTH kapszulákban egész évben elérhető lesz számodra.
Érzed már az illatát?

Waterdrop Ingwer

Gyömbér

A gyömbér fűszeres és testes ízének a természetes aromája megnyugtatja a szervezetedet. A gyömbér csodálatos, kellemes illata és íze kellemes melegségérzetet kelt és az érzékeidre serkentően hat.

Waterdrop Ginseng

Ginzeng

A ginzenget vagy „人参” az egész világon használják, és hagyományosan a kínai gyógyászat nélkülözhetetlen eleme. A YOUTH kapszulában található ginzengkivonat tökéletes társad lesz a mindennapokban.

Waterdrop Löwenzahn

Gyermekláncfű

A gyermekláncfű legtöbbünknek a gyermekkorából ismerős, amikor a fehér, bolyhos magokat a levegőbe fújtuk boldogan. Csak kevesen tudják, hogy a gyermekláncfű kivonatát már Egyiptomban is használták a gyógyászatban, és a mai napig lenyűgözi a szakértőket. Több, mint ezer fajával a gyermekláncfű olyan sokszínű, mint maga a YOUTH...

Waterdrop Limette

Gyógynövények

A CLEAN-ben három híres gyógynövény egyedülálló íze fonódik össze. A kakukkfüvet már az ókori Egyiptomban is használták a mumifikálási folyamathoz, Görögországban pedig a férfiak merítettek erőt belőle. A zsálya mámorító illata Görögországban legalább már 2000 éve a parfümök nélkülözhetetlen illatösszetevőjévé vált. A komlónak, mint gyógynövénynek több, mint 700 különböző fajtája van, és Mongóliából származik. Ami ezt a gyógynövénytriót összeköti, az a CLEAN-ben lévő semmihez sem fogható íz és illat.

Waterdrop Baobab

Borókabogyó

A borókabogyó története az ókori egyiptomi sírok koráig nyúlik vissza. Már az ókori görögök is ismerték a borókabogyó hatásait, amely a gyógyszerekben, ételekben és italokban is népszerű volt. Jellegzetes keserédes íze a CLEAN tökéletes összetevője.

Waterdrop Baobab

Csalán

A csalánt évekig gyomnak tekintették, és irtották. A botanikusok tudják, hogy ez a növény csordultig tele van antioxidánsokkal. A csalánt sokan a „gyógynövények királynőjének” tartják. Friss íze és karaktere a CLEAN egyedülálló eleme.

Waterdrop Hibiskus

Csillaggyümölcs

A Dél-Kelet Ázsiából származó csillaggyümölcs csillag formája miatt kifejezetten látványos. Fán termő gyümölcsként nő, és karambola néven is ismert.

Waterdrop Aronia

Fehér tea

A fehér tea sokéves hagyománya a kínai Fujian tartományból ered. Ezt a teatípust fehér pelyhes bolyhokkal borított rügyekből állítják elő: innen ered a neve.

Waterdrop Cranberry

Citromfű

A citromfű Délkelet-Ázsiában őshonos, ahol ez az örökzöld növény akár 2 méter magasra is megnő. Illóolajai adják a fűszernövény finom citromos ízét.

Jak to, že je
waterdrop sladký?

Sukralóza:

Používáme sukralosu, aby naše waterdropy získaly příjemně lehkou sladkou chuť. Sukralóza má tu výhodu, že má nízký obsah kalorií a nemá vliv na úroveň hladiny cukru v krvi, tvé zuby i postavu. Důležitým aspektem je vhodnost waterdropu pro diabetiky. Optimální volba pro naši první produktovou linii.

Vše reaguje se vším:

Člověk chytrou kombinací ingrediencí
ovlivňuje jejich účinky.

Sodík:

Pít je základ!

Obecně máme tendenci konzumovat příliš mnoho okyselujících potravin a stimulantů. Sodík je životně důležitý minerální prvek. Patří do skupiny alkalických kovů. V organismu se vyskytuje v rozpustné formě tak jako jiné elektrolyty, a to ve formě sodných iontů. Sodík má kladný náboj, zkratka je Na +. Je základní složkou extracelulární tekutiny, která je uvnitř a vně buněk v krvi a lymfatickém systému. Sodík se převážně získává z jídla. Minimální denní dávka sodíku je 550 miligramů. Denní příjem sodíku je však u většiny lidí však překročen příjmem soli v mnohem vyšší míře, než je optimální. Sodík se vylučuje hlavně ledvinami, tedy močí, a pouze malou částí v malé míře je vylučován žlučí (z tlustého střeva). Tělo také ztrácí sodík potem.

Vzhledem k tomu, že vylučování sodíku je primárně způsobeno/zajišťováno ledvinami, je důležité, pokud jde o příjem jídla obsahujícího sodík, pít dostatek vody. Dostatečná hydratace tedy pomáhá snižování hladiny sodíku v krvi.

Podle předpisů evropské unie je nutno uvést sodík o hmotnosti 2,5g jako "sůl" na výživové tabulce waterdropu.

Srovnání: 1 gram kuchyňské soli obsahuje 400 mg sodíku a 600 mg chloridu 1 gram bikarbonátu sodného obsahuje 284 mg sodíku a je bez chloridů, proto pomáhá proti okyselování těla a bojuje proti efektu způsobenému konzumací okyselujících potravin (např. zvýšená spotřeba masa)

Hydrogenuhličitan sodný:

Stabilní PH pro buňky.

Hydrogenuhličitan sodný - také známý jako "soda" - je endogenní látka, která se v organismu přirozeně vyskytuje přibližně v množství 100g, z toho téměř 70% tvoří rozpuštěný chlorid sodný a přibližně 30% hydrogenuhličitan sodný. (Grafické znázornění ve formě kruhu) a nebo: Znázornění buňky s pH pufrem. Soda je důležitá pro acidobazickou rovnováhu, pro stabilní pH extracelulární tekutiny, a také tekutiny, která se nachází mezi buňkami v krvi a lymfatickém systému.

Kyselina citrónová:

Jak se kyselina citronová rozpouští ve vzduchu (a ne ve vodě):

Kyselina citronová je ovocná kyselina získaná převážně z citrusových plodů. Je užívána po staletí a je také součástí lidského metabolismu. Během látkové výměny v organismu je kyselina metabolizována na vodu a oxid uhličitý, který je vydechován plícemi. Kyselina citronová v našich waterdropech reaguje s uhličitanem sodným a draslíkem. Tím dojde ke vzniku sodných a draselných citrátů, které působí blahodárně na tělo, jinak řečeno, nejsou to soli, ale alkalické kovy.

Fedezze fel nagyszerű ajánlatunkat

Rendelje meg kedvenc ízét, vagy próbálja ki készleteink egyikét!