Drink More Water,

make it count.

A hidratálás csak egy érintésnyire van

Fejleszd a hidratációs utad a waterdrop® Hydration App segítségével. Élvezd a személyre szabott funkciókat, amelyek azonosítják és javítják az ivási szokásaidat, testedhez és szükségleteidhez igazítva.

Ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra.

Emeld a hidratációd egy magasabb szintre

A waterdrop® Hydration App segít nyomon követni és betartani napi folyadékbeviteled, emlékeztet inni, és támogat a célok elérésében, kortyról kortyra.

NYOMONKÖVET

Kövesd és tartsd nyilván ivási szokásaidat 24/7-ben, és érd el a kitűzött céljaidat.

EMLÉKEZTET

Rendszeres emlékeztetők, amelyek segítenek betartani a célokat – kortyról kortyra.

KIHÍVÁSOK

Fedezd fel az alkalmazásban elérhető összes kihívást, gyűjts exkluzív Klubpontokat és cseréld azokat ingyenes kiegészítőkre.

Egyéb kérdések?

A waterdrop® Hydration App letölthető az alábbi országokban: Ausztrália, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Horvátország, Olaszország, Írország, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Hollandia, Új-Zéland, Lengyelország, Portugália, Ausztria, Románia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Szerbia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

A waterdrop® Hydration App kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel. Az iOS felhasználók letölthetik az alkalmazást az iPhone-ra vagy az iPod Touch-ra legalább iOS 14 verzióval. Az Android felhasználók letölthetik az alkalmazást az Android okostelefonokra legalább 8-as verziójú operációs rendszerrel.Sajnos a waterdrop® Hydration App jelenleg nem optimalizált más, mint az Android vagy az iOS szoftverekhez.

Az emlékeztetőket az "Beállítások" menüpontban állíthatod be, az "Általános" lehetőség bekapcsolásával. Miután ezt megteszed, beállíthatod, hogy mikor és milyen gyakorisággal szeretnél több vizet inni!

A napi hidratációs célt azok az adatok alapján számítódnak ki, amelyeket a bejelentkezés után megadsz (kor és súly), de ezt az értéket megváltoztathatod a „Beállítások” és az „Általános” menüpontban, amint ezt a VIDEÓ is mutatja.Vannak olyan életmódosítók is, amelyek befolyásolják a célodat, például a sportolás és azok a helyek, ahol magasabb hőmérséklet van, mint amilyenhez a testünk hozzászokott.