Cukor nélkül,

kevesebb műanyag.

A kísértés nagy: a cukros műanyag flakonok által elátkozott világban mindennél könnyebb a kedvenc cukros italunkhoz nyúlni. Miközben mindenki azt mondogatja, hogy ez csak egy flakon, valahogy mégis az óceánban 171 billió műanyagdarabot halmoztunk fel.

Hogyan szabadulhatunk meg az életünket a cukorral és egyre növekvő mennyiségű műanyaggal mérgező flakonoktól? Nos, mi előálltunk a megoldással.

Tudtad?

2050-re az óceánban lévő műanyag mennyisége meghaladja majd a halak számát.

Percenként 1,2 millió műanyag flakont használunk. Mindössze 9%-a kerül újrahasznosításra.

Itt az ideje, hogy átgondoljuk az ivást.

Íme, hogyan vehetjük ki a részünket ebből. Mostanra már megspóroltunk több, mint:

28 883 150 műanyag flakont

Tartós, újra felhasználható Kulacsaink segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét – önts vizet, vidd magaddal, ismételd meg!

Minden megvásárolt Kulacs után 2 darab műanyag palackot távolítunk el a környezetünkből.

Az 500 ml-es palackozott
italokhoz képest akár 98%-os
műanyag- és CO2-kibocsátást
takarítunk meg.

De várj, ez még nem minden!

A Plastic Bankkal együttműködve nemcsak két műanyag palackot távolítunk el a környezetből minden eladott Kulacs után, hanem ezekkel az ajánlatokkal is támogatjuk az ENSZ fenntartható fejlődési programjának céljait.

Fedezd fel a termékeinket, és kezdj el fenntarthatóan hidratálni még ma!

Akár sportolsz, akár csak a hidratálásra ügyelsz, mi támogatjuk. Fedezd fel a Rozsdamentes Acélból és Üvegből készült Kulacsaink és a hozzájuk tartozó Kupakok széles kínálatát – mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Küldetésünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk, de egyedül nem tudjuk megcsinálni! Nézd meg a többi nonprofit szervezetet, amelyeket büszkén támogatunk:

Egyéb kérdések?