Március 22., egy nap, amit meg kell ünnepelni!

Március 22., egy nap, amit meg kell ünnepelni!

.
Kezdődik a buli! Előzőt Március 22., egy nap, amit meg kell ünnepelni! 2 perc Következőt Tiszta óceánokat, tiszta vizet mindenkinek

A víz nemcsak a Földünket, hanem minden élő szervezetet is alkotja. Ne felejtsük el, mennyire fontos a víz mindannyiunk számára. Nélküle nem lennénk itt.

A szervezetünknek naponta körülbelül 2 liter vízre van szüksége, enélkül képtelen működni. A folyadékhiány nem csak az immunrendszerünkre, hanem az elménkre és a koncentrációnkra is hatással van.

Ezért fontos, hogy folyamatosan ügyeljünk a rendszeres folyadékbevitelre, hogy elegendő folyadékot és ásványi anyagot vigyünk be. Ami még ennél is fontosabb, hogy mit iszunk. A magas cukortartalmú, műanyagba csomagolt, ízesített italok nemcsak a szervezetünkre, hanem a természetre nézve is károsak. Minden irányból riasztó statisztikák érkeznek a műanyaghulladékról, ezért fontos, hogy minden lehetőségnél a kiküszöbölésére koncentráljunk.

Mentsük meg a legértékesebb dolgot, amink van – a vizet.

A híres teniszezővel és új nagykövetünkkel, Novak Djokoviccsal együtt megváltoztatjuk a rendszeres folyadékbevitel módját, és egyúttal megszabadulunk az egyszer használatos műanyag palackoktól. Közös célunk, hogy segítsünk mindenkinek fenntartható módon több vizet inni. Nagy örömünkre szolgál, hogy más világklasszis sportolók is csatlakoztak a waterdrop® missziójához: Mirjam Puchner, Danielle Collins és Taylor Fritz. Emellett régóta együttműködünk a Plastic bankkel, amelynek hála minden egyes doboz Microdrinkkel 1 műanyag palacktól szabadítjuk meg a természetet.


Csatlakozz hozzánk és légy zero waste.