Hogyan segíthetünk neked?

Keresd meg a választ

A waterdrop® Hydration App letölthető az alábbi országokban: Ausztrália, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Horvátország, Olaszország, Írország, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Hollandia, Új-Zéland, Lengyelország, Portugália, Ausztria, Románia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Szerbia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

Nem, az adataid megmaradnak a waterdrop® Hydration Appban, és újra visszaállíthatók, amikor újra bejelentkezel, még akkor is, ha más eszközt használsz. Ne felejtsd el mindig ugyanazzal a felhasználónévvel bejelentkezni, és ugyanazt az országot választani, hogy az adatok helyreállíthatók legyenek.

Az szintek a kiváló hidratációval teljesített napok számán alapulnak. A jelvények pedig specifikus kihívásokon alapulnak, például a waterdrop® kockák meghatározott ízeinek elfogyasztásán. Például, ha 100 liter LOVE-ot iszol, akkor a "Romantikus" jelvényt kapod.

A személyes adataidat bármikor megváltoztathatod az első bejelentkezés után.A szerkesztéshez lépj a „Beállítások” menübe, és kattints a „Profilom” lehetőségre. Itt módosíthatod a neved, súlyod, születési dátumod és nemed.

A napi hidratációs célt azok az adatok alapján számítódnak ki, amelyeket a bejelentkezés után megadsz (kor és súly), de ezt az értéket megváltoztathatod a „Beállítások” és az „Általános” menüpontban, amint ezt a VIDEÓ is mutatja.Vannak olyan életmódosítók is, amelyek befolyásolják a célodat, például a sportolás és azok a helyek, ahol magasabb hőmérséklet van, mint amilyenhez a testünk hozzászokott.

A személyre szabott napi hidratációt könnyen beállíthatod a Beállítások menüpontban.Kattints a „Beállítások” menüre, majd az „Általános” menüre. Itt állíthatod be a személyre szabott napi célt.Ha további segítségre van szükséged, nézd meg a VIDEÓt.

Nemrégiben integráltuk az alkalmazásunkat az Apple Egészséggel! Ez azt jelenti, hogy a waterdrop® alkalmazásában megadott vízbevitelt láthatod az Apple Egészség alkalmazásban is. Emellett a vízbeviteli célod az Apple Egészségben történő sporttevékenységeid alapján is változik. Ha szeretnéd aktiválni az integrációt, nyisd meg a waterdrop® alkalmazást, és lépj a „Beállítások” menübe, majd kattints az „Integrációk” lehetőségre, és végül a „APPLE EGÉSZSÉG” gombra.

Ez egy négyoldalas jelentés a hidratációs előrehaladásodról az elmúlt hónapban; kövesd nyomon a fejlődésedet, statisztikákat a kedvenc italaidról, valamint áttekintést arról, hogy hány darab waterdrop® kockát iszol meg. Emellett néhány tippet is találsz arról, hogyan javíthatod italfogyasztási szokásaidat, valamint információkat a díjakról és kitüntetésekről, amelyeket megszerezhetsz.

Valószínűleg nem adtál meg italokat az adott hónapban. Ha úgy gondolod, hogy meg kellett volna kapnod a jelentést, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Megmutatja, hogy egy nap alatt mennyi folyadékot fogyasztasz az adott órákban, és segít meghatározni, mikor kell többet innod.

Mindenféle ital, kivéve a vizet, a kávét és az alkoholt (ezek között például limonádé, tea, energiaital).

A waterdrop® Hydration App kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel. Az iOS felhasználók letölthetik az alkalmazást az iPhone-ra vagy az iPod Touch-ra legalább iOS 14 verzióval. Az Android felhasználók letölthetik az alkalmazást az Android okostelefonokra legalább 8-as verziójú operációs rendszerrel.Sajnos a waterdrop® Hydration App jelenleg nem optimalizált más, mint az Android vagy az iOS szoftverekhez.

A waterdrop® Hydration App célja a személyes hidratációs előrehaladásod mérése, ezért csak a személyes vagy fő eszközödön használd. Ha bejelentkezel egy másik eszközön, kijelentkezel a másik eszközről, ahol be voltál jelentkezve.

Az emlékeztetőket az "Beállítások" menüpontban állíthatod be, az "Általános" lehetőség bekapcsolásával. Miután ezt megteszed, beállíthatod, hogy mikor és milyen gyakorisággal szeretnél több vizet inni!

Az alkalmazásban nagyon könnyen hozzáadhatsz új italokat vagy módosíthatod a korábban megadottakat. Erről a VIDEÓBAN találhatsz részletes információkat, vagy követheted az alábbi lépéseket. Új ital hozzáadásához kövesd ezeket a lépéseket:1. Menj az "Italok" szekcióba, és kattints az "Ital hozzáadása" gombra;2. Válaszd ki az ital típusát, mennyiségét, és add meg az időpontot;3. Kattints a "Ital hozzáadása" gombra.Ha módosítani szeretnéd a korábban megadott italt, akkor ezt tedd:1. Menj a "Napi feljegyzés" szekcióba az alkalmazás felső részén;2. Válaszd ki az italt, amelyet szeretnél módosítani, kattints a három függőleges pontra;3. Kattints az "Ital módosítása" lehetőségre;4. Módosítsd a szükséges adatokat (ital típusa, mennyiség vagy időpont), majd nyomd meg az "Ital módosítása" gombot.Ha további segítségre vagy információra van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Örömmel segítünk!

Ne aggódj! A pontokat nem mindig adják hozzá azonnal a fiókodhoz. Ez akár 2 napig is eltarthat, és a sebesség függ az alkalmazásod és szervereink közötti kapcsolattól. Ha a pontjaid 48 órán belül nem jelennek meg, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk!

Az aktuális alkalmazásverzió megtekintéséhez nyisd meg az alkalmazást, majd menj a "Beállítások" menübe, és válaszd az "Az alkalmazásról" lehetőséget.A waterdrop® logó alatt megtalálod az alkalmazás verzióját (valamint a LUCY® Smart Kupak verzióját).

A különböző italok különböző hatással vannak a szervezetedre, és ezáltal különböző módon befolyásolják a hidratációs célod elérését.Például, ha elfogyasztasz egy kávét, az nem visz közelebb a célodhoz, mivel valójában nem hidratál, míg a víz igen. Ami az alkoholt illeti, mivel ez egy vizelethajtó, több vizet kell innod annak kompenzálására, hogy dehidratáló hatása legyen. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban.

Mindig a következő hónap első hetében kapod meg a havi jelentésed.

Igen, a fiókodban akár 1 évig is elérhetőek lesznek.

Áttekintést nyújt arról, hogy a hónap során mely életmódbeli módosítók lettek aktiválva.

A folyadékbevitel rendszeres nyomon követésével már jó úton jársz a waterdrop® Klubpontok megszerzése felé. Két módon szerezhetsz pontokat az alkalmazásunkkal: - Először is, minden alkalommal, amikor eléred az új hidratáltsági szintet, pontokat gyűjthetsz. - Másodszor, minden egyes jelvény megszerzésekor automatikusan kapod a pontokat. További információ, hogy pontosan mit jelent az, hogy szintek és jelvények, kattints IDE. Ne felejtsd el használni LUCY® Smart Kupakodat, ha van ilyened. A szintekért járó pontok duplázódnak, ha LUCY® Okos kupak Smart Kupakot használod. Duplázd meg a pontokat, dupla az élmény!