Élvezd a trópusokat a nappalidban

Élvezd a trópusokat a nappalidban

.

Ha meleg szellőre vágysz a tél közepén, és nem rajongsz a téli vakációért a trópusokon, akkor jó helyen jársz. Tökéletes tippünk van számodra, ami nem csak a nyári időre vágyó lelkedet, hanem egy korty forró teára váró testedet is felmelegíti.


Ne hagyd ki az idei év legelső Microtea Tropical Fusion-ját. A lédús maracuja, a fűszeres goji bogyók és a napérlelt narancs egzotikus kombinációjának köszönhetően az ünnepi hangulat garantált. Az új Limitált Kiadású Microtea tökéletes kikapcsolódást biztosít, anélkül, hogy fárasztó kirándulásokat tennél egzotikus helyekre. Ráadásul cukormentes, ami karácsony után jól jöhet.


A waterdrop® a tökéletes trópusi íz mellett a kiegészítők eredeti dizájnjára is hangsúlyt fektetett, mely nyári hangulatot kölcsönöz. Fedezd fel a duplafalú boroszilikát üvegből készült Üveg Bögrét és Kancsót, amely órákon át melegen tartja az italaid. Az egyedülálló Microtea Tropical Fusion a hagyományos teát szokatlan ízzel ötvözi, ahol az igazán gyors, várakozás nélküli elkészítést értékelni fogod biztosan.

Élvezd a modern trópusokat a hideg időben, és kényeztesd tested rendszeres folyadék fogyasztással.