Lépésről lépésre a jobb élet felé!

Lépésről lépésre a jobb élet felé!

.
Élvezd a trópusokat a nappalidban Előzőt Lépésről lépésre a jobb élet felé! 2 perc Következőt 5 szokás a jobb reggelért

A karácsonyi hajtásban és az ünnepek alatt keveset gondolunk magunkra és egészségünkre. Nem véletlen, hogy sokan az ünnepek után kimerültek és gyengének érzik magukat. Mielőtt belevetnénk magunkat az újévi fogadalmakba, kezdjünk egyszerű lépéssel: készítsünk egy csésze forró teát, és pihenjünk.

A hőmérséklet csökkenésével a levegő mind kint, mind a fűtött helyiségekben szárazabbá válik, így a test lélegzéskor sokkal több vizet használ fel, mint a meleg nyári napokon magas páratartalommal. A nehéz ünnepi ételek továbbá kiszáradást okoznak a szervezetben, az édesített és alkoholos italok pedig még nehezebbé teszik az emésztést. A téli betegségek szinte mindig érintik a légutakat és fokozott nyálkatermelést okoznak. Ennek eredménye gyakran a dehidratáció, ami gyorsan romló közérzetet, energiavesztést és tartós vírusos fertőzéseket eredményez.

A folyadékpótlás nélkülözhetetlen a megfelelő hőszabályozás, tápanyagok, oxigén szállítása és toxinok eliminációja szempontjából. Ezzel a segítséggel néhány nap alatt javulhat az emésztésünk és a bőrünk állapota, érezhetjük az energiatermelés növekedését, és a téli súlygyarapodást is képesek lehetünk kordában tartani. Hogy gyorsan regenerálódjunk az ünnepek után, kezdjük el egy egyszerű első lépéssel, ami a rendszeres folyadékfogyasztás. Igyunk minél több tiszta vizet a nap folyamán, és kerüljük az édesített és alkoholos italokat, melyek fogyasztásakor energiát von el a szervezetünkből.

Azoknak, akik nehezen isznak megfelelő mennyiségű vizet, ideális alternatíva lehet az új Microtea FRUIT FUSION. Kezdjük el a testünket jobb irányba formálni, lassan, de biztosan.