Élvezd ezt a színekben Gazdag hónapot

Élvezd ezt a színekben Gazdag hónapot

.
Hogyan ismerhető fel, hogy a szervezetből hiányoznak az elektrolitok? Előzőt Élvezd ezt a színekben Gazdag hónapot 1 perc

Június az LGBTQIA+ közösség ünneplésének és támogatásának szentelt hónap, és a waterdrop® is csatlakozik ehhez a fontos időszakhoz az egyedi Rainbow Üvegkulacs Kiadással. Amellett, hogy ez a Kulacs örömöt és a szivárvány színeit hozza a mindennapi vízfogyasztásba, a Rainbow Üvegkulacs eladásából származó bevétel 10%-át két LGBTQIA+ szervezet támogatására fordítják: az OutRight Action International és a Queer Base számára.


Mutasd ki támogatásod a waterdrop® Limitált Kiadású Rainbow Üvegkulaccsal és fogyassz több vizet útközben is – büszkén! Ez a Kulacs tartós boroszilikát üvegből készült, szagtalan és 600 ml űrtartalmú. A Kulacs kiváló minőségű tömítő Acél Kupakkal van ellátva. Az extra széles nyílásnak köszönhetően könnyen tisztítható, és az innovatív Soft Square formának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Élvezd a szivárványos júniust egy fenntartható kiegészítővel, amely nem csak örömet hoz a napjaidba, de támogatja az LGBTQIA+ közösség fontos projektjeit és jogait is. Támogass egy jó ügyet és ünnepeld a júniust büszkén!