Töltődj fel energiával

Töltődj fel energiával

.

Egyre több a napsütéses és meleg napok száma - használd ki teljes mértékben, legyen szó kirándulásról vagy sportolásról. A tavasz beköszöntével és a hőmérséklet emelkedésével könnyen küzdhetsz energiahiánnyal és a tipikus tavaszi fáradtsággal. De ne keseredj el, van megoldásunk számodra, amely segít feltöltődni szükséges energiával, és segít kihozni minden pillanatból a legtöbbet.

Hogyan?

Csak dobd a Microenergy kockát egy pohárba vagy vizespalackba, és már itt is van az energiadús italod. A Microenergy különféle ízekkel és természetes koffeintartalommal ad energiát, és megerősíti mind a tested, mind az elméd.

Az ORO ízben, amely 90 mg koffeint tartalmaz, élvezheted a kellemes mangó és az egzotikus guava kombinációját a felfrissítő guayusa levelekkel, amelyek szükséges energiát biztosítanak a nap folyamán, legyen szó munkáról vagy edzésről. Ez a természetes összetevők kombinációja C-, B6- és B12-vitaminokkal van gazdagítva, amelyek különösen előnyösek az aktuális változékony időjárási viszonyok miatt.

Ha szereted a málnát vagy a kókuszdiót, akkor a NERO ízt is kedvelni fogod. Ellenben a SHIRO, amely a legkevesebb koffeint tartalmazza (80 mg), az elmédet finom ginseng, cseresznyevirág és gyömbéres ízzel bűvöli el.

Csak rajtad múlik, melyik ízt választod!