A rutin az egészséges életmód része

A rutin az egészséges életmód része

.

A helyes rutinok kialakítása elengedhetetlen az egészséges életmódhoz. Bár néha úgy tűnhet, hogy a tél végtelenül hosszú és fárasztó, ez nem feltétlenül igaz. Cseréld le a hosszú, hideg estéket kellemes pihenésre és kikapcsolódásra. Ez az ideális időszak arra, hogy megfelelő figyelmet szentelj a testednek, és hogy a nap végén relaxálj. Elég csupán bevezetned a helyes rutinokat, és mikor elérkezik a tavasz, tele leszel energiával.

Ezúttal válassz egy nem hagyományos megközelítést.

Ezúttal válassz egy nem hagyományos megközelítést. Kezdd a pihenéssel. Tanulj meg relaxálni és biztosíts elegendő regenerációt a testednek, amire szüksége van. A szervezetednek naponta meg kell küzdenie a vírusok, baktériumok és stresszfaktorok sokaságával, ezért fontos, hogy egy nehéz nap után lepihenj egy csésze tea társaságában.

Mit szólnál az új Microtea kipróbálásához? Időt spórol az elkészítése, így több időt szánhatsz a nyugalomra és kényelemre. Ne felejts el rendszeres és megfelelő idejű alvást is biztosítani, ami nemcsak a testet, hanem az elmét is befolyásolja.  

A megfelelő pihenést követően jön a mozgás ideje, ami segít felszabadítani a testben egész nap felszaporodott méreganyagokat és negatív energiát. Legyen szó pilatesről, jógáról vagy intenzív fitness edzésről, mindenhová elkísérni a verejték. Éppen a verejték az, amely számít egy nagyon fontos kémiai folyamatban, amikor a szervezetből felesleges anyagok ürülnek ki, de ugyanakkor olyan ásványi anyagok is, mint a nátrium, magnézium vagy kalcium, amelyek számunkra rendkívül fontosak. Ezért ne felejtsd el, hogy ezeket azonnal pótolni kell edzés után.

Az ideális választás a waterdrop® Microlyte termékei lehetnek, most teljesen új BERRY ízzel, amely nemcsak felfrissíti az italodat, hanem az elektrolitokat is pótolja. Tartalmaz 4 elektrolitot, vitaminokat és teljesen cukormentes. A BERRY íz kiválóan párosítható az új Funkcionális Termosszal vagy az Ultrakönnyű Funkcionális Kulaccsal divatos neon rózsaszín színben, amely bátorít a mozgásra, még akkor is, ha éppen nincs kedved hozzá. A feltűnő rózsaszín Kulacs minden fitneszterem vagy edzőszőnyeg pompája lesz. A megfelelő és minőségi italfogyasztás nélkülözhetetlen része a helyes rutinnak, amit a jobbik énünk felé vezető úton megtanulunk.