A szebb holnapért

A szebb holnapért

.
A víz világnapja Előzőt A szebb holnapért 2 perc

A szebb jövő érdekében már most keményen kell dolgoznunk, és ha a természetről van szó, akkor ez még inkább igaz. Bolygónkat hatalmas mennyiségű hulladéktermeléssel pusztítjuk. 2050-re a tengerben lévő műanyagok mennyisége nagyobb lesz, mint a halaké. Minden percben 1,2 millió műanyag palackot használnak fel a világon, és ezeknek csak 9%-a kerül újrahasznosításra. Aggasztó műanyag hulladékkal kapcsolatos statisztikák érkeznek minden irányból, ezért fontos csökkenteni a mennyiségüket.

A waterdrop® vállalta, hogy csökkenti a műanyag mennyiségét az italiparban, és minden termékben és folyamatban tiszteletben tartja a környezetvédelmi elveket. Viziónkat a waterdrop® Signature Zöld új árnyalatában fejeztük ki, amely a természettel való összekapcsolódást és az újrahasznosításba vetett elkötelezettséget szimbolizálja.

 



Ez a konkrét zöld árnyalat nemcsak egy pozitív szín, amely felderíti a mindennapokat és támogatja az ivóvíz fogyasztását, hanem tökéletesen reprezentálja a természetes gyümölcs- és növényi összetevőinket is, amelyek megtalálhatók a Microdrinkjeinkben. Az új Signature Zöld nemcsak az Acél Kulacsokon található meg, hanem minden Funkcionális Kulacson is. A Zöld Kulacsok nemcsak egybeolvadnak a kibontakozó természettel, hanem a minőségi nemesacél anyagnak köszönhetően praktikusak is lesznek a közelgő meleg napokon, mert egész nap állandó hőmérsékleten tartják a vizet.

A mindennapi apróságok helyes és fenntartható megválasztása egy zöldebb jövő felé segít bennünket.