A víz világnapja

A víz világnapja

.

Mi a közös a testünkben a bolygónkkal? A víz, ami akár 70% -át is kiteheti testünknek és a Föld felszínét egyaránt. A földi élet nagy része nemcsak vízből áll, hanem vízben is él és létezik, konkrétan akár 94% -a az állatfajoknak.


A világ vizei életben tartják a Földet, mégis naponta pusztítjuk a műanyagok gyártásával. 2050-ig a világ óceánjaiban lévő műanyag mennyisége meghaladja majd a bennük található halak számát. Minden percben 1,2 millió műanyag palackot használnak világszerte, de ezeknek csak 9% -a kerül újrahasznosításra. Riasztó statisztikák érkeznek a műanyag hulladékról mindenhonnan, ezért elengedhetetlen, hogy minden lehetőségnél fogva csökkentsük azt. Mi, a waterdrop® csapata elköteleződtünk, hogy csökkentsük a műanyag mennyiségét az italiparban, és ragaszkodunk azokhoz az elveinkhez, amelyek szerint a természetet minden tervezett termékünk és folyamatunk során megóvjuk.

Ünnepeld a víz világnapját műanyagok nélkül, és korlátozd a műanyagok használatát otthonodban. A legújabb waterdrop® felmérés szerint a cseh lakosság 51,3%-a fenntartható palackot használ, amit bármikor és bárhová magukkal vihetnek. Csak töltsd fel vízzel, és indulj el, akár Microdrink-kel, akár anélkül. Ha nem vagy a csapvíz híve, próbáld ki a LUCY® vízszűrő kancsó, ami innovatív japán technológiával távolítja el a vízből az összes szennyeződést, és egyidejűleg javítja annak ízét és illatát.



Nálunk a waterdrop®-nál március 22. egy különleges nap, és szeretnénk azt veled együtt megünnepelni, ezért különleges 22% kedvezményt kínálunk neked. Ne habozz, és csatlakozz hozzánk a Föld által nekünk adott legértékesebb dolog védelmében.