KOKO PIÑA: a waterdrop® közösség íze

KOKO PIÑA: a waterdrop® közösség íze

.

Drink More Water, come together. A KOKO PIÑA megérkezett! Tudod hogyan keletkezett az új Limitált Kiadásban kapható ízünk? Ha nem, és szeretnéd megismerni a gyártási folyamatát, kattints ide.

A vásárlókkal kialakított erős kapcsolat mindig a waterdrop® egyik alapköve volt. Nélkülük a társaságunk nem lenne az, ami most – hűséges közösségünknek tekintjük őket. És éppen ezért nekik szeretnénk ajánlani ezt a cikket.

Együtt a lehetetlenre is képesek vagyunk.

Semmi sem fontosabb számunkra, mint a közösségünk nyugalma. Elégedettek vagyunk, ha ők is elégedettek. A vásárlóinktól jövő kezdeményezések, visszajelzések és a vásárlóink öröme az, ami hajt bennünket – és nyitottságuknak köszönhetően továbbra is segíthetünk megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani.

Üdvözlünk a waterdrop® Klubban!

Facebook Klubunknak több mint 130 ezer tagja van világszerte. Ez egy tökéletes hely a kölcsönös kapcsolattartásra és a #DrinkMoreWater, vagyis a még több vízfogyasztásra való ösztönzésre. Ennek a csoportnak köszönhetően személyes szintű kapcsolatot tarhatunk vásárlóinkkal: megismerhetjük őket és életüket, valamint közelebbről megismerhetjük hobbijukat és érdeklődési köreiket. Klubjainkon belül nagyon szívesen megosztjuk a legfrissebb újdonságokat vagy megmutatjuk új termékeinket. Cserébe a Tagok megosztják velünk örömüket, amikor megérkezik hozzájuk megrendelésük, tippeket és trükköket osztanak meg a különböző Microdrinkek kombinálására vagy megmutatják nekünk kreativitásukat.

Online világból online világba.

Az internetes kapcsolaton kívül személyesen is nagyon szeretünk találkozni vásárlóinkkal. Például az üzleteinkben.

El vagyunk ragadtatva attól, hogy milyen közösséget sikerült létrehoznunk. Küldetésünk alapját jelenti és a tőle kapott visszajelzés és lelkesedés hihetetlenül fontos számunkra. Koccintsunk hát rád, te csodálatos közösségünk!