Közösségünkről sokkal többet megtudtunk, köszönjük!

Közösségünkről sokkal többet megtudtunk, köszönjük!

.
KOKO PIÑA: a waterdrop® közösség íze Előzőt Közösségünkről sokkal többet megtudtunk, köszönjük! 1 perc Következőt 5 tipp arra, hogyan igyanak a gyerekek több vizet

Annyira boldogok vagyunk! Az első ügyfélfelmérésünkre több, mint 5000 válasz érkezett a közép-kelet-európai régióból. Teljesen el vagyunk ragadtatva a válaszaitokból származó eredményektől és az új kihívásoktól. Gondosan elolvastunk és rögzítettünk minden kitöltött kérdőívet, ami arra irányult, hogy a kedvenc rendszeres folyadékpótlásodat a megfelelő irányba tereljük.


Sok válasz nagy örömet szerzett nekünk. Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon a válaszadók több, mint 75%-a iszik csapvizet, Lengyelországban ez az arány 65,4%, és ezáltal sikeresen védjük a környezetet. A következő, számunkra érdekes információ az, hogy az Üvegkulacsokat jobban előnyben részesítitek a Nemesacél Kulacsokkal szemben. A CEE-régió valamennyi országában jelentősen nagyobb az üveg preferenciája a nemesacéllal szemben: Csehországban és Szlovákiában majdnem háromszoros, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon pedig kétszeres. Minden ilyen információ teret ad számunkra a fejlődésre és arra, hogy még érdekesebb és funkcionálisabb termékeket találjunk ki, amelyek a "Drink More Water” folyadékpótlási rendszer ösztönzésére és fenntartására ideálisak.
A következő blogban megosztjuk veletek, hogyan válaszoltatok arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc ízesítésetek, vagy melyiket isszátok a leginkább sportolás közben.

Egészségedre!